September

Har du forslag til aktiviteter som du synes foreningen skal undersøge muligheden for, at gennemføre kontakt da vores aktivitetsansvarlige

 

Her

Alle arrangementer er naturligvis åbne, har du en som måske ønsker medlemskab, tag endelig ham/hende med på en eller flere klubaftener.

Aktiviteter Marts

 

Lørdag den 9. september

 

Pokaltur til Skjernå

 

Mangler du en pokal hjemme i samlingen? Så tag med til Skjernå lørdag den 9/9, og se om du kan fange en laks, og få HoS' laksepokal med dig hjem. Vi kører fra klubhuset kl. 7, og samles ved Herning-Ikast Lystfiskerforenings stykke ved Øvig gården. (Hesselvigvej 3, 6933 Aaskov / GPS: Ø 08 54 50 N 55 58 35.) Her vil vores lokalkendte guide, vejlede om fiskevand og så kan fiskeriet begynde.

Kl. 12 er der frokost på grillen med pølser og brød, og så beslutter vi dagens videre forløb derfra. Alt efter hvem der kan køre med hvem, regner vi med at fiskeriet stopper omkring kl. 17.

Igen i år har vi fri adgang til alt HI-LF's vand i Skjernå, Omme å og Vorgod å, så der er rig mulighed for at få prøvet noget spændende vand af. Se mere på: http://www.hi-lf.dk/kort

 

Gæstekort betales ved tilmelding til:

Lars Veng: Lars@vengrasmussen.dk / 41 88 11 42.

 

Seneste tilmeldingsfrist: 12/8.

 

Husk at skrive/sige om du , og hvor mange, du kan have med.

Pris for turen er: 150,-, og går til gæstedagkort. Frokost er inkluderet, men sørg selv for drikkevarer og eventuelt kaffe.

 

HUSK: At du selv skal sørge for at betale laksekontingetet. Hvis du ikke har gyldig kvittering for dette på fiskedagen, kan du ikke komme med!

Laksekontingent købes her: http://skjernaasam.dk/product/laksekontigent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 horsenssportsfisker.dk

Siden redigeres af horsenssportsfisker.dk kontakt: admin@horsenssportsfisker.dk