Aktivitetsbeskrivelse

© 2015 horsenssportsfisker.dk

Siden redigeres af horsenssportsfisker.dk kontakt: admin@horsenssportsfisker.dk

 

Fisketur

 

Vi elsker dig, vi hader dig, vi elsker at hade dig, ja , det er vores dejlige land jeg tænker på. Men hvorfor skal du altid drille når vi skal på fisketur, storm regn og lavvande og slige ting. Men så kan vi jo grine af det for hold da op hvor var vi mange afsted i mandags, og minsanten om ikke humøret var i top, selv Peter murer fortalte ældgamle historier og alle hylede af grin, de fleste var jo lige så gamle som vitsene. Så er der selvfølgelig madpakken, det er jo næsten det vigtigste, hvad mon der er på, er der nogen der vil bytte osv. der var gudhjelpemig også en der havde en hel kasse øl med, jamen det var jo herligt og Harry gik gavmildt rundt med flasken, det er næsten et helt apotek han har i kassen. Nå, men sandelig om der ikke blev fanget fisk, Erik Schreiber fik fisk med hjem og Ole fik også fisk med, det var godt nok ikke ham selv der havde fanget dem, jeg tror det var Viktor og han ville gerne have dem med til konen for hun kommer aldrig nogen steder.....

Som sædvanlig en dejlig dag sammen med rare mennesker, jeg bliver ihvertfald gladere i sindet efter en dejlig fisketur sammen med jer. Vi ses næste gang i høj sol og badebukser, jeg glæder mig, tak for turen.

 

Åge Bjerre

 

Vil du vide mere

Kontakt da vores Kaserer

 

Harry Madsen

Tlf: 7564 1037

Turbeskrivelser

 

2016

 

Hej allesammen.

Ak ja, så gik det år på godt og ondt, ingen fisk i fjorden, hvor blev de af? Men gode ture til Smedebæk sammen med dejlige venner og det er vel også godt. Det var faktisk en lidt mærkelig dag, for det var skidekoldt og så var det nordøsten vind, men mange fik fisk, endda fine fisk, men der var is i øjerne inden de sidste hårde pilte rullede linen ind for sidste gang. Tænk sig vi var 30 mand på stængerne og havde det rigtig hyggelig, tak for det. Og så ikke mindst, så havde Poul Reichard lavet Svensk Pølseret, nøj hvor det smagte godt med lidt chilli i, jo jo, det skal du have mange tak for Poul. Alt i alt en rar dag og så glæder vi os til kaffe i klubben og til næste års fiskeri. (Tak til Sven Damgaard for netning af mine fisk, jeg havde aldrig selv fået dem op)

Hermed hilsen til alle, Knæk og Bræk fra

Åge Bjerre

 

 

2015

 

 

Hej kære venner.

Så var der fisketur igen, denne gang til Smedebæk som vi jo efterhånden kender og hold da op hvor det gik derudaf med regn og rusk og godt vejr og en del fisk og guldørredder som ingen kunne fange, men det var nu et godt tiltag.

 

Nå, men tiden gik og der var højt humør mellen de hårde pilte som havde taget turen til Ejstrupholm og Harry var gavmild med flasken og der var en der havde taget øl med, det var søreme en god ide, det giver jo et værre pisseri når man har waders på, nå, men videre, jeg var så heldig at gå ned i åen og der fangede jeg ti bækørredder, de fleste lå på ca. 30 cm. men jeg tabte en virkelig stor ørred, jeg vil tro omkring de 45 cm. nå, men jeg kommer vel over det.

 

Alt i alt en fin dag blandt dejlige fiskevenner og jeg skal da lige fortælle at harry fangede to fine ørredder og kom han i et fint keepnet, han ville helst have dem levende med hjem.......

 

Det var en rigtig god dag, jeg tror vi var en 17 stykker, trods vejret, jo jo......

Hermed Knæk & Bræk

Åge Bjerre

 

Billeder er på vej

Kære allesammen.

Ihvertfald alle dem der var med, nye som gamle, ak ja, fiskeri er nu noget mærkelig noget, nu endeligt var alt som det skulle være, men ingen fisk, jeg vil dog skynde og fortælle at jeg (sagde hunden) fangede en lille hornfisk, jeg satte den ned i vandet igen og det blev den rigtig glad for. Nå, men flere havde haft et lille hug og nogle fik en hornfisk osv. men det blev ikke til det man egentlig kunne vente vejret var jo helt i toppen og jeg sad sammen med Bjarne og Kurt og spiste min madpakke og Kurt synes det var mærkeligt at jeg ikke havde taget min rygsækstol med, ak ja, jag sad virkelig godt fast i sandet og så måtte jeg jo lige snuse ned i hans tabakspose, hold da kæft hvor det lugter godt, men stadigvæk ingen fisk, nu skal jeg jo ikke sige hvordan det gik senere på dagen for jeg kørte hjem ved firetiden og da kom Svend Damgård og han er jo en dygtig fiskermand så man ved jo aldrig.......

 

At tænke sig, sydvesten vind, vandet var på vej ind, der havde været fuldmåne så det blev ekstra høj der var drivende skyer og jeg skal komme after dig, men nej.

Men hvor er der dejligt derude på Borre sammen med jer allesammen.

 

Vi ses snart igen

Knæk & Bræk

Åge Bjerre

 

Billeder er på vej

Mandag den 24 marts 2015, kl. 10:00 var vi ca 20 senior / efterlønner samlet for at tage ud på besigtigelse af klubbens fiskevande.

 

Vi mødtes på P Pladsen på Fussings vej, alle i godt humør, som altid når vi er samlet.

 

Herfra gik turen ud til:

P pladsen ved omfartsvejen hvor vi var nede at se på Store Hansted å. I Hansted gjorde vi et kort stop for at se fiskevandet nedstrøms fra broen og videre til Egebjerg sø hvor vi gik en tur op gennem skoven til Lille Hansted å.

P pladsen på Skovvej ned mod Lille Hansted å, og videre til broen på Kirkevej, nedenfor Tolstrup Kirke.

Broen over Store Hansted Å på Bækvej mellem Lundum og Lund. Hvorfra vi kørte videre til Vrøndingvej for at kikke på vores fiskevandet i den nedre del af Bygholm Å.

 

Renseanlægget i Åle ved Gudenåen. Hvor der samtidig blev indtaget medbragte mad og forsyninger.

 

Videre til Vrøndingvej hvor jeg desværre måtte jeg forlade gruppen her og var ikke med på den sidste del. Ærgerligt men Harry har lovet at gå en tur med vores stænger en dag når vi får tid så jeg også får set fiskevandet der og i Kørup Å.

 

For mig som ny, var det en rigtig god tur da det er mange år siden jeg har fisket i åerne og glæder mig meget til de ture jeg nu kan få alene og sammen med drengene fremover.

 

Johannes

 

Billeder er på vej